SHOP THE LOOK MET RETOUR

De afgelopen dagen was het héérlijk weer, en we hebben bij Dress the KIDS dus echt de zomer in ons bol! Ondanks dat het aankomend weekend volgens de voorspellingen niet zo heel erg lekker weer gaat worden, delen we toch graag een paar toffe zomerse looks met je, zodat jij straks bij de eerstvolgende zonnestralen helemaal voorbereid bent, en zo hoppa, die perfecte zomerse look uit de kast trekt!

De zomercollectie van Retour is er één om echt super vrolijk van te worden! Één van de trends die we veel gaan zien voor komende zomer is de sporty trend. En die zien we bij Retour volop terug! Sportieve invloeden als F1 blokken en trainingspakken in lekkere knalkleuren als Flame Orange, Dazzling Blue, Bright Yellow, Papaya en Dark Indigo. Hoe cool is bijvoorbeeld onderstaande look met invloeden van de Amerikaanse vlag en sportieve sokken?

Alvast een stoere zomerlook in huis halen? Shoppen bij Retour doe je via deze link. 

 

Romantisch & Stoer

Verder zien we bij Retour veel de combinatie van romantisch en stoer terugkomen. Kant met studs of een romantische floral print op een stoere spijkerbroek. Of zoals in de look hieronder glitters op een trainingspak met stoere streep langs de zijkant. Ook voor de boys is deze combi een winner, kijk bijvoorbeeld eens naar de twee boys hieronder in rustig t-shirt met stoere shorts!

Denim denim denim 

Natuurlijk zit je bij Retour ook goed als je op zoek bent naar denim items. Van een stoer denim jack tot een ripped jeans, aan denim geen tekort! Hieronder een paar van onze favoriete denim looks!

Shop de look nu bij Retour via deze link