Origineel je zwangerschap aankondigen

Lieve mama, van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Een eigen kindje op de wereld brengen is niet niks en de aankondiging hiervan moet een bijzonder moment zijn. Speciaal voor jou heb ik een aantal leuke tips op een rijtje gezet voor het origineel aankondigen van je zwangerschap. Veel plezier met het bekendmaken van je zwangerschap. Geniet van de kleine! Lees hier: Origineel je zwangerschap aankondigen. 

1Gebruik een foto 

Maak een foto met je handen op je buik of van de eerste echofoto. Verras de ontvanger met de foto ingepakt in een mooie lijst. Het fotolijstje krijgt gegarandeerd een mooi plekje in huis bij de ontvanger! 

2 Schrijf een kaart

Schrijf een persoonlijke kaart naar de ontvanger met daarin de aankondiging van jouw zwangerschap!

3 Speel een spel

Speel een spel met je familie/vrienden waarbij je woorden/zinnen moet raden. Een leuk spel is bijvoorbeeld Speak out. Je probeert iets uit te spreken met een enorm bitje in je mond en de rest van het gezelschap moet raden wat jij zegt. Ook bij 30 seconds kun je doen alsof “zwanger” op het kaartje staat! Hoe verrast zal iedereen zijn!  

4Gebruik ballonnen

Is je familie op bezoek? Of je vrienden? Verras ze met een huis vol met blauwe en roze ballonnen! Ook kun je een grote doos met blauwe en roze ballonnen bestellen en de doos openen wanneer de visite plaats heeft genomen op de bank! 

5Geef babysokjes of een rompertje cadeau

Wil je jouw ouders verrassen met dit grote nieuws? Koop babysokjes of een rompertje en geef het cadeau. De aanstaande opa en oma zullen versteld staan! 

6Zet je andere kindje in

Heb je al een kleine op de wereld gebracht? Koop een shirtje of rompertje voor hem of haar met dit grote nieuws erop. Laat je kindje het shirt of de romper dragen tijdens een familie-uitje! 

7Maak het bekend tijdens een foto

Breng je gezellig tijd door met je vrienden of familie? Dan zijn er vast genoeg momenten om een leuke foto te maken! Laat je man een foto maken. Hij telt af en zegt (naam) is zwanger! Zo leg je de aankondiging direct vast. Het zullen hilarische foto’s worden met een mooie herinnering! “1,2,3 … Emma is zwanger!” 

8Maak een video

Tot slot kun je jouw zwangerschap ook aankondigen in een video. Stuur je video rond naar al jouw familie en vrienden. Superleuk om later terug te zien! Extra leuk: maak een video wanneer je je zwangerschap aankondigt in real time! Geweldige reacties!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email