#MOMLIFE: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”

Met die instelling reageerde ik heel impulsief op de oproep van Dress the Kids voor de rubriek #momlife bloggers.

Samen met mijn moeder heb ik 2 baby-& kinderkledingwinkels en dat in combinatie met een gezin en twee jonge kinderen ( Mees is net 7 en hooggevoelig, Lois bijna 5 jaar en heeft gewoon een sterk eigen willetje) is best pittig.

De winkels en alles wat daarbij komt kijken geven me heel veel energie en daardoor kan ik het vol houden. Want een winkel is topsport en met alle social media erbij 24/7 pieken. Je kunt geen moment verslappen.

Hoe ik het runnen van de winkels combineer met huishouden, mijn gezin en sociale leven wil ik graag met je delen, zodat je een beeld krijgt van wat er allemaal bij komt kijken.

Wie weet inspireren mijn blogs je om ook te gaan ondernemen en wat ik zelf vaak fijn vind is om te lezen dat andere moeders met dezelfde dilemma’s worstelen en dat op zich is al fijn. Dat je het gevoel hebt dat je niet de enige bent en gedeelde smart is halve smart toch?

Toen ik in 2004 mijn rechtenstudie afrondde had ik niet gedacht dat ik nu mijn eigen kinderkledingboetiek zou hebben. Zelfs toen mijn moeder in 2009 haar winkel begon was ik nog vol enthousiasme als advocaat aan het werk. 

Wel hielp ik mijn moeder in de weekenden en ging ik graag mee naar beurzen en op inkoop. 

Drie jaar geleden werd mijn wens om een eigen winkel te hebben zo groot dat ik, na heel lang twijfelen, wikken en wegen, mijn baan opzegde en het avontuur aanging.

Geloof me, dit is een proces van jaren geweest want het opgeven van zekerheid, niets meer doen met je studie en een stukje status doe je niet van de ene op de andere dag.

Maar ook toen dacht ik: “ik denk dat ik het kan”.

Zo, nu weten jullie wat meer over mij, laat vooral in een reactie weten wie jij bent, ben namelijk ook heel benieuwd naar jullie achtergrond en mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op!

Liefs,

Marleen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email