DE INHOUD VAN EEN KINDERKLEDINGKAST

DE INHOUD VAN EEN KINDERKLEDINGKAST

Door: Esther

2 mutsjes
3 tot 6 rompertjes maat 50/56
minimaal 3 setjes kleding in maat 50/56
2 boxpakjes
vestje
jasje
4 paar sokjes

Komt deze lijst je bekend voor? Vast wel, als je kinderen hebt!  Het is namelijk een voorbeeld van één van de vele lijsten die je krijgt als je zwanger bent van je kleintje en de kraamzorg aanvraagt. Waarschijnlijk ben je veel uit shoppen en kijken geweest en heb je vervolgens trots je aankopen gewassen en  ze tot keurige stapeltjes opgevouwen en in de baby-kledingkast gelegd. In blijde afwachting….

Maar hoe doe je dat nu als je kinderen ouder zijn? Bestaan daar lijstjes voor? Wanneer hebben ze genoeg in hun kast hangen? En wat is genoeg? Daar verschillen de meningen over vermoed ik. Er zijn huishoudens waarbij de wasmachine dagelijks draait, zodat je ze snel weer iets schoons aan kunt trekken, maar mijn huishouden is dus beslist niet zo. Gemak dient de mens, dus ik wil minimaal iedere dag van de week een schone set uit de kast kunnen halen voor mijn kids. Tel daar de sport- scouting- en kluskleding bij op en je hebt een mooi beginnetje.

Inderdaad…..een beginnetje. Want hoe leuk is het, als je allemaal unieke setjes kleding  in de kast hebt hangen. Dus niet hoe de ontwerper de sets origineel  bedacht had, maar combineer je verschillende merken kleding eens. Daarvoor heb je een extra aantal losse items nodig, zoals bijvoorbeeld een kraagje, een gaaf vest, die stoere leren tregging of een polo met coole kraag. Jouw kind heeft dan een unieke combi aan, waar het vast helemaal de blits mee maakt op het schoolplein! En het geeft ons dames een goede reden om weer lekker te gaan shoppen. Ja toch?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email