STOERE PRINTS MET EEN FRIS TINTJE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

STOERE PRINTS MET EEN FRIS TINTJE

Voor Legends22 werken vier ontwerpers samen die allemaal dezelfde basiskleuren gebruiken, maar waar ieder zijn eigen invulling aan geeft. De collectie is volwassener, breder en uitgebalanceerder dan voorheen. Daarbij is de kleding een stuk ingetogener, maar wel helemaal van deze tijd. Naast de bekende grappige dieren cartoons en de fotoprints zijn er allerlei vernieuwende toevoegingen. Kijk je mee?

Het thema is hip en minimalistisch en bestaat uit verschillende kleuren: kaki, donkerblauw, wit en camel. De tops zijn voornamelijk rustig, want soms zegt één goede print veel meer dan veel tekst en lawaai. “Less is more”! Uiteraard behoudt Legends22 de stijl die je van ze gewend bent, maar net met een wat andere twist. We zien bijvoorbeeld de stoere camouflage print in verschillende kleurtjes terug, maar er zijn ook toffe strepen en coole verfspatten. De prints zijn, zoals gezegd, écht een statement op zich. Hoe cool is bijvoorbeeld die pinguin print? Of wat dacht je van de toffe panterkop? Dat zegt toch genoeg?

Ook dit jaar wordt er weer een goed doel gesteund. Voor ieder verkocht kledingstuk wordt er samen met de winkelier een vast bedrag gedoneerd. Dit jaar is er gekozen om samen te werken met het Wereld Natuur Fonds, en dan specifiek het doel ‘Wereldnatuur in Nederland’.

check it out!