VINGINO X DALEY BLIND COLLECTIE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

VINGINO X DALEY BLIND COLLECTIE

Welke kleine jongen droomt er nou niet van om later prof voetballer te worden? Ieder weekend als een echte held in een echt stadion doelpunten scoren of als een huis je eigen doel verdedigen.. Een droom toch? Zo’n voetballer die een echt voorbeeld is voor vele jongens in Nederland, en misschien ook wel daarbuiten, is Daley Blind. Daley heeft samen met Vingino een super toffe collectie ontworpen en daar willen we ’t vandaag graag even met je over hebben! 

Onze samenleving wordt steeds individueler, maar voor Daley Blind draait het nou juist allemaal om het team! Teamwork, en een teamplayer zijn, is heel belangrijk voor hem. Samen met Vingino heeft Daley daarom een collectie ontworpen waarbij die dingen centraal staan! Een streetwear collectie die staat voor wie hij is!

Stoere truien met statements als ‘Never Quit’ en ‘Team Player’ kun je combineren met stoere jeans of uber comfy joggers. Verder vind je een sporttas, stoere cap en zelfs boxershorts in deze collectie. Zwart, wit en rood zorgen voor een super stoer geheel dat super makkelijk te mixen en matchen is. Daley vind het belangrijk dat kleding lekker zit, zowel op als buiten het veld, de gehele collectie is dus gemaakt van comfortable stoffen waarin je kids heerlijk vrij kunnen bewegen!

Hieronder vind je onze favoriete items uit de Vingino x Daley Blind collectie, maar op de website is natuurlijk nog véél meer te vinden! Welk item zou jij shoppen voor je stoere boy(s)?

Check it out!  

Shop de Vingino x Daley Blind collectie via deze link