Even voorstellen: Tessa Schoones

Vandaag stelt onze hoofdredactrice Tessa Schoones zich voor!

Tessa Schoones

Mijn naam is  Tessa Schoones, 20 jaar jong en wonende in het bruisende en o zo gezellige Tilburg. Ik ben momenteel vierdejaars C0- IEMES studente. Ik vervul sinds begin december de functie hoofdredactrice bij Junior Media B.V.

Jong geleerd is oud gedaan, en zo is dat! Als jonge leerling begon ik op mijn 17e met mijn HBO bachelor en ging ik al vroeg op kamers. Het toffe aan mijn opleiding vind ik het creëren van een verhaal en identiteit voor producten of merken die mij aanspreken. Zo vond ik mijn passie in de fashionbranche door mijn interesse in mode en schoenen te kunnen koppelen aan mijn skills die ik leer tijdens mijn studie. Ik houd van creatieve, nieuwe ideeën en een hoop mensen om me heen die me energie geven. Waar ik van kinds af aan altijd met babypoppen speelde, groeide dit tijdens mijn middelbare schoolperiode uit tot een netwerk aan adresjes waar ik dan ook al te graag kwam om op te passen. Tegenwoordig vind ik het ook erg leuk om op de hoogte te blijven van alle trends op het gebied van kindermode door het volgen van meerdere Mommy influencers.

Mijn vriendinnen omschrijven me vaak als druk en goedgehumeurd. De energie die overblijft op het einde van de dag stop ik graag in een goede (home) work-out. Naast dat ik veel tijd spendeer met mijn vriendinnen in Tilburg, houd ik ervan om terug naar Limburg te gaan. Hier wonen mijn ouders en mijn lieve hond. Een weekendje Limburg staat voor mij helemaal in het teken van rust en ontspanning.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email