Even voorstellen: Romy Rooderkerk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Vandaag stelt onze (web)redactrice Romy Rooderkerk zich voor!

Mijn naam is Romy Rooderkerk, ik ben 18 jaar en woon in Utrecht. Sinds mei ben ik werkzaam als (web)redactrice bij Junior Media! Ik zou mezelf omschrijven als een zachtaardige, opgewekte, spontane, creatieve jongvolwassen vrouw. In mijn dagelijks leven studeer ik Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. De opleiding is gericht op media en communicatie. Tijdens de studie hou ik mij dan ook voornamelijk bezig met journalistiek, marketing, media en maatschappij, onderzoeken, interviews en nog veel meer!

Mijn baan bij Junior Media is helemaal in lijn met mijn opleiding en ik mag mij ook nog eens bezighouden met fashion! Momenteel schrijf ik nieuwsberichten, blogs, onderdelen in de magazines en eventueel social media! Mijn doel voor de toekomst is om mijn redactievaardigheden nog meer te ontwikkelen, maar ook wil ik een betere vormgever worden! 

Verder ben ik altijd lekker vrolijk met een brede glimlach op mijn gezicht, waar mijn vrienden en familie mij ook aan herkennen. Ik hou van een sociaal gesprek, sta positief in het leven en probeer er dan ook alles uit te halen door persoonlijk te blijven ontwikkelen!