Even voorstellen: Manja Guzijan

Hi!! Mijn naam is Manja Guzijan, 22 lentes jong en sinds december 2021 als redactrice aan het werk bij Junior media. Momenteel volg ik de studie Creative Business in Amsterdam, en doe ik daar van alles naast.

In de afgelopen 22 jaar heb ik een breed scala aan interesses opgebouwd, deze gaan van hockeyen tot aan thuis niksen op de bank met een zak chips. De wintermaanden zijn veruit mijn favoriet, niks is is fijner dan om na een koude dag in een warm huis te komen en in de decembermaand kerstfilms te kijken. Oké, misschien is een week wintersport toch leuker dan dat…

Ook heb ik mijn Junior Accountmanager diploma op zak, tijdens die opleiding was ik ook bezig in de retail. Ik heb welgeteld 4 jaar in een schoenenwinkel gewerkt, schoenen zijn dan ook zeker een passie van mij geworden. Dit sluit ook wel aan op mijn andere passie namelijk mode.

Mensen om mij heen zullen mij omschrijven als zorgzaam, leergierig, creatief en grappig. Met dat laatste ben ik het wel eens. Vaak ben ik wel degene die het hardst lacht om mijn eigen grappen. Oeps.

Bij Junior Media kan ik lekker mijn creativiteit kwijt in de breedste zin, ik kijk er dan ook enorm naar uit om lekker aan de slag te gaan en een nieuw hoofdstuk open te slaan. Ben jij ook zo benieuwd naar wat ik in petto heb? Check Dress dan regelmatig!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email