Even voorstellen: Faye Sifneos

Hi!

Mijn naam is Faye Sifneos, ik ben 20 jaar oud en werk sinds november 2021 als redactrice bij Junior Media. Ik ben geboren in het prachtige Amsterdam en woon momenteel in Amstelveen. In juli 2021 heb ik mijn HBO-opleiding Media, Informatie en Communicatie afgerond maar ik ben zeker nog niet uitgestudeerd. In februari 2022 start ik namelijk met een premaster Communicatiewetenschap in Amsterdam. Je kan dus wel zeggen dat mijn interesse bij media en bij communicatie ligt.

Ik hou enorm van schrijven, vormgeven, fotograferen en stylen. Al op jonge leeftijd was ik bezig met het schrijven van zelfverzonnen verhalen en maakte ik hier passende tekeningen bij. Toen ik in mijn puberjaren genoeg geld bij elkaar had gespaard, kocht ik ook meteen mijn eerste spiegelreflexcamera en hield ik hier continu fotoshoots mee. Je zou mij dus wel kunnen omschrijven als een creatieveling.

Los van de interesse in media en communicatie heb ik ook veel interesse in mode. Zo heb ik 2,5 jaar in een kledingwinkel gewerkt en ben ik zelf ook continu aan het (online) shoppen. Als kind wilde ik zelfs modeontwerpster worden en was ik continu door modetijdschriften aan het bladeren. Om deze reden is Junior Media dan ook de perfecte bijbaan voor mij!

Maar wie ben ik nog meer? Ik ben een sociale en spontane meid die graag mensen om zich heen heeft. Ik hou enorm van reizen (het liefst naar een warm land) en ik ben een enorme Netflix junkie.  Daarnaast heb ik de leukste hond ter wereld, ben ik een enorme fan van Kerst en kan je mij ’s nachts altijd wakker maken voor een goede chocolademousse.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email