Even voorstellen: Esmee Meixner

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Vandaag stelt onze (web)redactrice Esmee Meixner zich voor!

Mijn naam is Esmee Meixner, momenteel ben ik 18 jaar oud en wonend in Utrecht. Ik studeer de hbo gerichte studie International Business Management op niveau 4. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam als (web)redactrice voor Junior Media, hiervoor schrijf ik onder andere nieuwsberichten, blogs, rubrieken in de magazines en ben ik actief bezig met Social Media! 

Ik heb een sociale persoonlijkheid maar kan als het moet erg direct zijn! Fun fact: men betrapt mij vaak op het lachen om mijn eigen grappen… vaak lach ik dan ook het hardst. Verder ben ik super leergierig en sta ik er altijd voor open mezelf op meerdere en diverse vlakken te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ga ik er graag dagjes op uit, verdiep ik me in andere culturen, spendeer ik tijd met de mensen waar ik om geef, sport ik en probeer ik het beste uit mijn dag te halen! Tot slot zit ik midden in mijn avontuur van oriënteren, ontwikkelen en het uitstippelen van mijn toekomst!