Even voorstellen: Dian Haaima

Hi,

Mijn naam is Dian, ik ben 21 jaar en sinds vandaag web-redacteur bij Junior media, een echte primeur dus dit voorstelberichtje.

Naast dat ik nu leuke content maak voor Junior media ben ik nog hard aan het afstuderen van mijn studie Media en Entertainment management. Ik hoop voor 2022 klaar te zijn en dan kan ik officieel zeggen dat ik een Bachelor of Arts op zak heb.

Mijn favoriete hobby is online shoppen en mijn kast puilt uit van alle kleding. Je kan dus wel zeggen dat ik van mode hou. Ik probeer graag nieuwe trends uit en dat resulteert er dan in dat ik elk seizoen weer 5 nieuwe broeken in mijn kast heb hangen. Nodig tijd voor een andere hobby dus want wie heeft er zoveel broeken nodig? (en daarnaast is mijn bankrekening het er ook niet heel erg mee eens.)

Daarnaast hou ik van gezelligheid, mijn vrienden, taart bakken, sporten, katten en alles wat roze is.  Ik ben verslaafd aan social media maar hou ook van mijn rust. Ik heb dus al honderden pogingen gedaan om af te kicken van mijn telefoon maar nog zonder resultaat. Gelukkig kan ik nu alles wat ik op social media zie en alle trends die ik volg meenemen in mijn werk hier bij Junior media.

Dus hou Dress the KIDS goed in te gaten als je meer wilt lezen over mij, trends, mode en meer!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email