Even voorstellen: Anouk Sjouwerman

Even voorstellen: Anouk Sjouwerman

Hi! Ik ben Anouk, 21 jaar. Sinds augustus 2021 ben ik redactrice bij Junior Media, eigenlijk mijn eerste echte ‘grote mensen baan’. Erg tof. Over een paar weken ben ik (hopelijk) afgestudeerd in de titel Bachelor of Arts – de studie Media & Entertainment Management heb ik dan na 4 jaar (en een beetje) afgerond.

Mijn passie voor het werken bij een uitgeverij van tijdschriften heb ik waarschijnlijk te danken aan vele series die ik heb gezien en allemaal wel leken te gaan over het werken bij een uitgeverij of magazine. Alhoewel dat niet de enige rede is dat ik het ontzettend leuk vind om dit nu zelf ook te doen! Ik ben dol op schrijven, enorm creatief en mode ontgaat mij ook zeker niet.

Andere feitjes over mijzelf:

  • Mijn lievelingsdier is mijn eigen hond
  • Ik verwarm mijn oven niet voor – onnodig vind ik
  • En ik ben dól op (lees: geobsedeerd met) Italië, vooral het eten & de taal

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik een verhalenbedenker en door de jaren heen ben ik steeds meer creatieve concepten gaan creëren die uiteenlopen van leuke recepten tot aan thema’s voor een fotoshoot. Een echt creatief ‘bijtje’ dus en vooral ook: een gezelligheidsdier. Een gezellig drankje doen in de kroeg of een fanatieke spelletjesavond mis ik liever niet. Ontspannen doe ik graag met een film of muziek: zowel met mijn gitaar als met mijn platenspeler.

Alle creatieve ideeën die gedurende de dag mijn hoofd door spoken (no worries, ze zijn niet eng), zullen steeds meer werkelijkheid gaan worden. Dus, het zou leuk zijn als je Dress in de gaten houdt! Mijn ideeën zullen terug te zien zijn in leuke artikelen, rubrieken of designs.

Ik zal met al mijn creativiteit geheel losgaan – want in de kroeg zal dat voorlopig nog niet kunnen. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email