Een dagje erop uit met de kids!


Yes! De gesloten deuren gaan langzaam maar zeker weer open, dat betekent dat er weer leuke dingen gedaan kunnen worden. Neem de kids weer een dagje mee, maar waar naartoe? Hieronder vind je vijf leuke activiteiten! 


Kids In Court 
Op zondag 14 juni wordt de Vrouwe Justitia zaal van de Rechtbank omgetoverd tot een speelpaleis! Als het zonnetje schijnt kunnen de kinderen ook lekker buiten spelen op het terras. Dit terras is voorzien van een hek so, don’t worry! In de tussentijd kun jij genieten van een lunch of een koud drankje.


Suprise  
Laat je elke zondagmiddag verassen in de bibliotheek Neude. Vanaf 10 juni wordt er iedere zondagmiddag een kinderfilm gedraaid, het is alleen de vraag welke! Geen keuzestress dus voor de kids.

Disco Disco Disco!  
Bij zwembad Merwestein in Nieuwegein toveren ze vrijdagavond het zwembad om tot een supertoffe disco voor kinderen vanaf 8 jaar met natuurlijk zwemdiploma op zak. Sluit de week zingend en swingend af, met iedere laatste vrijdag van de maand zelfs een live DJ! 26 Juni wordt het weer een spetterend feest en ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. 


Radio Vrijstaat 
De Vrijstaat is een kunstlocatie voor kids, hier worden beeldende kunst-, muziek- en theaterprojecten ontwikkeld wat gericht is op het jonge publiek. Van reportages maken, verslaggeving, interviewen en presenteren. Leer alle kneepjes van het vak bij het radioprogramma Berichten uit De Vrijstaat. Er zijn meerdere datums beschikbaar voor deze supertoffe activiteit, je kunt 18 en 20 juni alvast in je agenda zetten!  


Vaderdagbrunch!
Zondag 21 juni komt er weer aan en dat betekent dat we de vaders in het zonnetje zetten! Waarom er niet gelijk een dagje uit van maken? Bij Geertjes Hoeve in Haarzuilens kun je met het gezin genieten van een heerlijke brunch. Na het eten kun je de geitjes een flesje geven en je beste kant laten zien tijdens de kruiwagenrace!


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email