Beautydag met je dochter

Heb je behoefte aan een echte meidenmiddag in rustgevende sferen? Neem je dochter gezellig mee naar een beautysalon! Reserveer een arrangement speciaal voor moeder en dochter en laat jullie verwennen! Ik zal jullie meenemen in de wereld van beautybehandeling voor kinderen en volwassenen. Ik heb een leuke selectie gemaakt van salons die zich ook richten op behandelingen voor kinderen. Lees hier: Beautydag met je dochter.

∙ Kids Beauty Spa, Uitgeest

Kids Beauty spa biedt beauty en wellness aan voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar op basis van entertainment. Hun missie is kinderen een prettig en mooi gevoel kunnen bieden en hen als een popster laten voelen en uitstralen. Bij de spa kun je verschillende behandelingen, vermaak, arrangementen en party’s reserveren voor een stoere jongen of een kleine diva! Voor de echte kleine popsterren is er ook een part waarbij je kan worden opgehaald in een roze of witte limousine! De spa biedt twee soorten mama en dochter arrangementen aan. Het eerste arrangement is 44,95 per persoon voor 1,5 uur. Bij dit heerlijke verwenmoment zit inbegrepen: een mini high tea, een mini deluxe manicure, sparkle nagellak, glamour make-up, een mini make-over en een smartphone fotoshoot! Het andere mama & dochter arrangement is wat uitgebreider! Hiervoor betaal je 59,95 per persoon voor 2,5 uur. Hier zit extra bij inbegrepen: een mini deluxe pedicure voetenbubbelbad, een badjas, een hoofddoekje en handdoek in Bruikleen! Bij dit arrangement moet je verplicht badslippers meenemen. Voor welk verwenmomentje ga jij? 

Kids Beauty Spa in Uitgeest, Zonneplein 18-A 1033EK Amsterdam

∙ Kidsbeautypark, Raamsdonksveer

Kidsbeautypark is een professionele beauty salon voor kinderen van 3 tot 16 jaar. De salon legt zowel kinderen als volwassenen in de watten. Ze bieden verschillende arrangementen aan, van eenvoudig tot luxe! De meeste arrangementen zijn gericht op kinderfeestjes. Ook bij Kidsbeautypark kun je in een limousine opgehaald worden. Daarnaast kun je zelfs bediend worden door prinsessen. Naast het uitgebreide aanbod in kinderfeestjes biedt de salon ook twee mama & dochter arrangementen aan. Het goedkoopste arrangement is 90 euro voor 1,5 uur. Hierbij drink je een lekker bakje koffie, thee of limonade en geniet je samen van een gezichtsbehandeling, visagie en een manicure. Het luxe arrangement voor mama & dochter bestaat uit een ontspannende gezichtsbehandeling, een spa pedicure, make-up, een high tea, een fotoshoot en gratis gebruik van badjassen en slippers! Voor dit arrangement betaal je 165 euro voor 1,5 uur. Beide arrangementen kan je uitbreiden met een diner, goodiebags en prinsessen als personeel! 

Kidsbeautypark in Raamsdonksveer, Keizersdijk 53a 4941 GD Raamsdonksveer

∙ Fancy Palace, Rotterdam, Amsterdam en Almere

Fancy Palace is in 2011 gestart met een beautysalon in Rotterdam en daarmee de allereerste beautysalon in Nederland voor kinderen en tieners van 4 tot en met 14 jaar. Het doel is om de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen in het beautypaleis! In de drie filialen kun je terecht voor beautyfeestjes met verschillende thema’s, arrangementen en workshops! Daarnaast verzorgen ze elk weekend en dagelijks in de schoolvakanties losse behandelingen en arrangementen vanaf 2 personen. Beautyfeestjes en arrangementen hebben extra opties, zoals een beauty bag, een fotoshoot en de limousine ophaalservice! Fancy Palace werkt met hoogwaardige natuurlijke producten, zodat de kinderen op een verantwoorde manier met huid- en haar verzorging leren omgaan. Ook bij deze salon is er speciaal voor mama en dochter een arrangement te reserveren. Het moeder en dochter fancy beauty arrangement bevat een manicure met nagels lakken, make-up, luxe hairstyling met een heerlijke kop koffie, thee, of limonade met iets lekkers erbij! Het arrangement kan geboekt worden voor 75 euro en duurt 1,5 uur. Voor een nog luxer verwenmomentje met jouw dochter kun je verschillende opties bijboeken: beauty presentje, beauty bag, kleding, kinderchampagne en een fotoshoot voor twee! 

Fancy Palace in Rotterdam, Eglantierbaan 53, 2908 LV Capelle a/d IJssel

Fancy Palace in Almere, Markerkant 12 3-09, 1314 AJ Almere-Stad

Fancy Palace in Amsterdam, Joan Muyskenweg 14, 1096 CJ Amsterdam

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email