Back to school: de leukste schoolspullen voor het nieuwe schooljaar

Binnenkort moeten de eerste voorbereidingen weer worden getroffen voor het nieuwe schooljaar. De schappen liggen weer vol met leuke spulletjes, wat de nodige keuzestress kan opleveren. Daarom hebben wij een lijstje voor je gemaakt met de leukste schoolspullen voor dit schooljaar. Take note!


Hema x My Jewellery

Foto: Hema

Hema heeft een super leuke collectie uitgebracht met My Jewellery, bekend van de kleding en sieraden. De collectie bestaat voornamelijk uit dierenprint, roze, groen en goud. Zo zien de schoolspullen er vrolijk uit en vallen ze goed op, waardoor je kind nooit meer kan zeggen dat hij of zij haar schoolschrift of boek is kwijtgeraakt en dus geen huiswerk kon maken.


Hema kladblokken

Foto: Hema

De Hema weet wel raadt met leuke schoolspullen. Ze hebben dit jaar verschillende collecties uitgebracht, waaronder de I am me collectie. Daarvan zijn deze leuke kladblokken.


Aladdin drinkbeker

Foto: Bol.com

Niet heel onbelangrijk: voldoende drinken gedurende de dag. Maak het direct leuker voor je kindje door middel van deze schattige Aladdin drinkbeker.


Must notitieboek

Foto: TWM

Hoe gaaf is dit notitieboek? De prachtige kleuren en mooie illustratie maken leren een stuk leuker.


Hema pennenbakje

Foto: Hema

Daar zijn we weer met de Hema. Ze hebben dit jaar naar onze mening toch echt wel de leukste back to school spullen. Want hoe leuk is dit pennenbakje ook weer?


Trixie etui

Foto: Bol.com

Van Trixie hebben ze ontzettend leuke etuis in verschillende kleuren en met verschillende dieren. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende modellen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email