5X NATUURLIJKE BABY VERZORGINGSPRODUCTEN

Een babyhuidje is heel erg gevoelig, en dat je daar dan de beste, meest natuurlijke producten voor wilt gebruiken, is eigenlijk alleen maar logisch. Daarom helpen we je een handje en hebben we vijf van onze favoriete natuurlijke babyverzorgingsproducten voor je op een rijtje gezet…

Petit Jolie

Bij de verzorgingsproducten van Petit Jolie gaat het om meer dan alleen een lekker geurtje. Het is net zo belangrijk (of misschien wel nog belangrijker) dat de producten zacht zijn voor een teer babyhuidje. Daarnaast denkt Petit Jolie bij de producte van hun producten ook aan de natuur. Alles moet in harmonie zijn, kinderen én de aarde zijn de toekomst en daar moeten we goed voor zorgen.

NAÏF BABY & KIDS

De producten van Naïf zijn geschikt voor de allerkleinsten. Geen rommel, alleen de ingredienten voor de beste verzorging. Naïf is daarnast vegan en animal friendy.

Weleda

De producten van Weleda zijn 100% natuurlijk. De lijn met producten op basis van de Celendula plant is heerlijk zacht voor jouw baby’s huidje en er is een product voor iedere weersomstandigheid of situatie. Calendula heeft een kalmerende werking en helpt bij huidherstel. Of probeer eens de witte malva bodymilk, met extract van het driekleurige viooltje voor ultieme hydratatie van de huid.

Neutral

Een goude oude, maar altijd goed! De producten van Neutral zijn parfumvrij en geschikt voor dagelijks gebruik bij je kleintje. Probeer bijvoorbeeld eens de heerlijke babyolie om de natuurlijke vetten van de huid na het badderen aan te vullen, of natuurlijk voor een rustgevende babymassage.

Gi-Yu Babyverzorging

Speciaal voor baby’s met een droge of gevoelige (huiduitslag) huid is er de babyverzorgingslijn van GI-YU. De producten hebben alleen maar natuurlijke en biologische ingredienten en werken kalmerend en verzachtend.

Gi-Yu Babyverzorging
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email