Even voorstellen: Eva de Rond

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Vandaag stelt onze (web)redactrice Eva de Rond zich voor!

Eva de Rond

Mijn naam is Eva de Rond, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Amsterdam samen met mijn vriend en twee katjes. Nadat ik mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam heb afgerond, ben ik gaan werken als social media expert bij bol.com.

Momenteel ben ik al bijna 3 jaar werkzaam als redactrice bij Junior Media. Aangezien ik mijn liefde voor schrijven en passie voor mode in mijn werkzaamheden kan combineren, haal ik hier enorm veel energie uit! Zo schrijf ik onder andere over het laatste nieuws op het gebied van kindermode en neem ik regelmatig interviews af met eigenaressen van kinderkledingwinkels voor ons vakblad KIDS fashion mag. Daarnaast schrijf ik ook nog andere interessante artikelen voor de verschillende magazines van Junior Media en houd ik mij bezig met de social media.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, loop ik hard en spendeer ik veel tijd met mijn vriend, familie en vrienden. Ik sta positief in het leven en probeer altijd het beste uit mezelf te halen. You only live once, but if you do it right, once is enough!